Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι παίκτες του Call of Duty: Modern Warfare 2 θα πρέπει να δηλώσουν αριθμό τηλεφώνου

*
To Call of Duty: Modern Warfare 2 πολύ πιθανό να απαιτεί από τους παίκτες να δηλώσουν έναν αριθμό τηλεφώνου για να κάνουν log in στον τίτλο, όπως συμβαίνει με το Overwatch 2 της Blizzard. Μια πρόσφατη ενημέρωση στην ιστοσελίδα της Blizzard σχετικά με τις προϋποθέσεις χρήσης του Battle.net, αναφέρει ότι οι χρήστες θα πρέπει να δηλώσουν έναν τηλεφωνικό αριθμό για να παίξουν το Modern Warfare 2. Κανονικά μια τέτοια διαδικασία δεν θα πρέπει να δημιουργεί προβληματισμό, όμως στη σελίδα αναγράφεται ότι δεν θα γίνονται αποδεκτοί αριθμοί που αντιστοιχούν σε συνδέσεις με προπληρωμένα πακέτα.

Οι λογαριασμοί του Call of Duty: Modern Warfare II, του Overwatch 2 και οι λογαριασμοί του Call of Duty: Modern Warfare που δημιουργήθηκαν πρόσφατα, απαιτούν τη δήλωση αριθμού τηλεφώνου", αναφέρει ο ιστότοπος.


"Οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το iMessage (iOS) ή το WhatsApp (iOS, Android) δεν υποστηρίζονται".

"Τα κινητά τηλέφωνα με προπληρωμένα προγράμματα ενδέχεται να μην υποστηρίζονται από την υπηρεσία τηλεφωνικών ειδοποιήσεων".

"Οι ειδοποιήσεις μέσω τηλεφώνου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με Voice over IP (VoIP) και οι αριθμοί VoIP που μεταφέρονται σε τοπικό πάροχο δεν είναι κατάλληλοι για την υπηρεσία".

Σημειώνουμε ότι πρόσφατα τη δημιουργία νέου λογαριασμού στο Battle.net χρησιμοποιώντας αριθμό καρτοκινητού και η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Infinity Ward

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*